Skip to content Skip to footer

Magnet

Magnet

ÜRÜN VE HİZMETLERİN TANITIMI İÇİN

Kaliteli Promosyon Magnet Çeşitleri

Promosyon Magnet, reklam öğesi olarak kullanılan küçük bir mıknatıstır. Genellikle bir şirketin logosu, adı veya ürün bilgileri ile özel olarak basılırlar ve genellikle ücretsiz hediyeler olarak verilir veya ticari fuarlarda ve etkinliklerde dağıtılır. Promosyon magnetler, genellikle uzun süre görülebilecekleri buzdolapları, masalar veya diğer metal yüzeylere yerleştirildikleri için düşük maliyetli, dayanıklı ve yüksek tutma oranına sahip oldukları için popüler bir reklam biçimidir.

Promosyon magnet imalatı
Promosyon magnet imalatı, reklam malzemesi olarak kullanılmak üzere kişiye özel magnetlerin üretilmesi işlemidir. Üretim süreci genellikle aşağıdaki adımları içerir:
Tasarım: Promosyon magnet için çizim ve düzenin oluşturulması.
Baskı: Ofset teknoloji ile tasarımın magnet malzemeye basılması.
Kesme: Baskılı magnetlerin istenilen şekil ve boyutta kesilmesidir.
Laminasyon: Basılı yüzeye aşınma ve yıpranmaya karşı korumak için şeffaf bir laminat uygulanması.
Paketleme: Bitmiş magnetler nakliye için ayrı kutularda paketlenir.
Promosyon magnetler için kullanılan malzemeler değişebilir, ancak en yaygın malzemeler esnek manyetik vinil veya manyetik sırtlı lamine kağıttır. Malzeme seçimi, istenen kalınlık, dayanıklılık ve baskı özelliklerine bağlıdır. Promosyon magnet üretimi, özel ekipman ve bilgi gerektirir, bu nedenle genellikle bu tür ürünlerde uzmanlaşmış bir üreticiye yaptırılır.

S.S.S.

Kalite ve Güvenilirliği
Önemsiyoruz

Fiyat almak ve sipariş vermek için telefon, whatsapp ve email ile iletişime geçebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz istemiş olduğunuz ürünün özelliklerini öğrenmekte ve çalışma dosyalarınızı grafik bölümüne iletmektedir. Ürünleriniz baskı aşamalarından sonra hızlı kargo ile adresinize ulaştırılmaktadır.

Malzemeler, basılacak ürünün türüne ve sergileneceği alana göre özel seçilmektedir. Broşür, katalog, cepli dosya gibi basılı ürünlerde kuşe ve amerikan bristol tercih edilirken, dış mekan dijital baskı ve tabela ürünleri için güneşin zararlı etkilerine, soğuk ve sıcak hava değişimlerine uygun ürünler seçilmektedir. Tasarımsal olarak yüzlerce seçeneğin içinden firmanızı temsil edecek en uygun malzeme seçeneği tavsiye edilmektedir.

Tabelanın takılacağı yer ölçülmekte ve tabela imalatı yapılmaktadır. Tabela imalatı yapıldıktan sonra, yerine takılmaktadır. Dış mekan branda ve afiş çalışmaları istenirse takılma hizmeti verilmektedir.

Tasarımlarınızın baskı öncesi kontrolü uzman grafikerlerimiz tarafından yapılmaktadır. Baskıya uygunluğunu kontrol etmekte ve baskıya hazırlamaktadır. Müşteriye ulaştırılan canlı demonun onayı alındıktan sonra üretime geçilmektedir.

Siparişleriniz söz verildiği tarihte, sevkiyat araçlarımız veya hızlı kargo ile adresinize teslim edilmektedir. Sevkiyat araçlarımız ile aynı gün, Hızlı Kargo ile 1 iş günü içinde ürünleriniz ulaştırılmaktadır.

Ürünlerinizi imalat aşamasından ve kalite kontrolden sonra İstanbul içi sevkiyat yada hızlı kargo ile istanbul dışında kalan şehirlere hızlı kargo ile göndermekteyiz. Kargoya verilen ürünlerin takip numaraları telefonunuza mesaj olarak gelmekte ve takibini yapabilmektesiniz.