Skip to content Skip to footer

Kutu Harf

ÜRÜN VE FİRMALARIN TANITIMI İÇİN

Hızlı ve Kaliteli Kutu Harf İmalatı

Paslanmaz, Pleksi lazer kesim ile üç boyutlu harf kesme sürecini ifade eder. Firmaların isim ve logoları Router ve Lazer olarak bilinen cihazlarla kesilerek harf şekline getirilmektedir.

Kutu Harf Tabela Çeşitleri
• Plexiglas Kutu
• Dekota Kutu
• Alüminyum Kutu
• Paslanmaz Krom Kutu
• Pirinç Kutu
• Köpük Kutu

S.S.S.

Kalite ve Güvenilirliği
Önemsiyoruz

Fiyat almak ve sipariş vermek için telefon, whatsapp ve email ile iletişime geçebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz istemiş olduğunuz ürünün özelliklerini öğrenmekte ve çalışma dosyalarınızı grafik bölümüne iletmektedir. Ürünleriniz baskı aşamalarından sonra hızlı kargo ile adresinize ulaştırılmaktadır.

Malzemeler, basılacak ürünün türüne ve sergileneceği alana göre özel seçilmektedir. Broşür, katalog, cepli dosya gibi basılı ürünlerde kuşe ve amerikan bristol tercih edilirken, dış mekan dijital baskı ve tabela ürünleri için güneşin zararlı etkilerine, soğuk ve sıcak hava değişimlerine uygun ürünler seçilmektedir. Tasarımsal olarak yüzlerce seçeneğin içinden firmanızı temsil edecek en uygun malzeme seçeneği tavsiye edilmektedir.

Tabelanın takılacağı yer ölçülmekte ve tabela imalatı yapılmaktadır. Tabela imalatı yapıldıktan sonra, yerine takılmaktadır. Dış mekan branda ve afiş çalışmaları istenirse takılma hizmeti verilmektedir.

Tasarımlarınızın baskı öncesi kontrolü uzman grafikerlerimiz tarafından yapılmaktadır. Baskıya uygunluğunu kontrol etmekte ve baskıya hazırlamaktadır. Müşteriye ulaştırılan canlı demonun onayı alındıktan sonra üretime geçilmektedir.

Siparişleriniz söz verildiği tarihte, sevkiyat araçlarımız veya hızlı kargo ile adresinize teslim edilmektedir. Sevkiyat araçlarımız ile aynı gün, Hızlı Kargo ile 1 iş günü içinde ürünleriniz ulaştırılmaktadır.

Ürünlerinizi imalat aşamasından ve kalite kontrolden sonra İstanbul içi sevkiyat yada hızlı kargo ile istanbul dışında kalan şehirlere hızlı kargo ile göndermekteyiz. Kargoya verilen ürünlerin takip numaraları telefonunuza mesaj olarak gelmekte ve takibini yapabilmektesiniz.