Skip to content Skip to footer

Karton Bardak

Karton Bardak

ÜRÜN VE HİZMETLERİN TANITIMI İÇİN

Hızlı ve Kaliteli Karton Bardak İmalatı

Karton bardak, kağıttan yapılmış ve sıvının kağıttan dışarı sızmasını veya ıslanmasını önlemek için plastik veya balmumu ile kaplanmış tek kullanımlık bir bardaktır. Kahve, çay veya soda gibi sıcak ve soğuk içeceklerin servisinde yaygın olarak kullanılırlar ve genellikle restoranlarda, kafelerde ve ofislerde bulunurlar. Kağıt bardaklar, kullanışlı, hafif ve taşıması ve atması kolay olduğu için etkinliklerde ve toplantılarda da popülerdir.

Karton Bardak
Baskılı karton bardak, tasarımlar, logolar veya mesajlar ile basılmış bir kağıt bardaktır. Bu tür kupalar genellikle reklam veya tanıtım amaçlı kullanılır ve bir şirketin markasını veya özel bir mesajı içerecek şekilde özelleştirilebilir. Baskılı kağıt bardaklar genellikle etkinliklerde, ticari fuarlarda ve diğer tanıtım faaliyetlerinde kullanılır ve marka bilinirliğini ve bilinirliğini artırmaya yardımcı olabilir. Plastik veya seramik kaplara uygun maliyetli ve çevre dostu bir alternatif olarak da kullanılabilirler.

· 1 oz: 29.57 ml değerindedir.
· 4 oz karton bardak: 112 ml değerindedir. Türk kahvesi karton bardak boyutları için uygun bir üründür. Aynı zamanda espresso karton bardak ebatlarını da karşılar.
· 5 oz karton bardak: 140 ml değerindedir. 6.5 oz karton bardak çeşitleri de yaygın olarak bu skalaya dahil edilir. Dondurma, çerez veya mısır gibi yiyeceklerin servisi için uygundur.
· 7 oz karton bardak: 200 ml değerindedir. Sıcak ve soğuk içeceklerin pek çoğu için kullanılabilen ürünlerdir.
· 8 oz karton bardak: 225 ml değerindedir. Çay servisleri, soğuk içecekler ve bardakta satmaya uygun yiyecekler için tercih edilebilir ürünlerdir.
· 9 oz karton bardak: 250 ml değerindedir. Soğuk meşrubatlar için kullanılabilir.
· 12 oz karton bardak: 340 ml değerindedir. Büyük boy servisler için ideal ürünlerdir.
· 16 oz karton bardak: 480 ml değerindedir. Soğuk meşrubat servisleri için kullanılabilir ürünlerdir.

S.S.S.

Kalite ve Güvenilirliği
Önemsiyoruz

Fiyat almak ve sipariş vermek için telefon, whatsapp ve email ile iletişime geçebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz istemiş olduğunuz ürünün özelliklerini öğrenmekte ve çalışma dosyalarınızı grafik bölümüne iletmektedir. Ürünleriniz baskı aşamalarından sonra hızlı kargo ile adresinize ulaştırılmaktadır.

Malzemeler, basılacak ürünün türüne ve sergileneceği alana göre özel seçilmektedir. Broşür, katalog, cepli dosya gibi basılı ürünlerde kuşe ve amerikan bristol tercih edilirken, dış mekan dijital baskı ve tabela ürünleri için güneşin zararlı etkilerine, soğuk ve sıcak hava değişimlerine uygun ürünler seçilmektedir. Tasarımsal olarak yüzlerce seçeneğin içinden firmanızı temsil edecek en uygun malzeme seçeneği tavsiye edilmektedir.

Tabelanın takılacağı yer ölçülmekte ve tabela imalatı yapılmaktadır. Tabela imalatı yapıldıktan sonra, yerine takılmaktadır. Dış mekan branda ve afiş çalışmaları istenirse takılma hizmeti verilmektedir.

Tasarımlarınızın baskı öncesi kontrolü uzman grafikerlerimiz tarafından yapılmaktadır. Baskıya uygunluğunu kontrol etmekte ve baskıya hazırlamaktadır. Müşteriye ulaştırılan canlı demonun onayı alındıktan sonra üretime geçilmektedir.

Siparişleriniz söz verildiği tarihte, sevkiyat araçlarımız veya hızlı kargo ile adresinize teslim edilmektedir. Sevkiyat araçlarımız ile aynı gün, Hızlı Kargo ile 1 iş günü içinde ürünleriniz ulaştırılmaktadır.

Ürünlerinizi imalat aşamasından ve kalite kontrolden sonra İstanbul içi sevkiyat yada hızlı kargo ile istanbul dışında kalan şehirlere hızlı kargo ile göndermekteyiz. Kargoya verilen ürünlerin takip numaraları telefonunuza mesaj olarak gelmekte ve takibini yapabilmektesiniz.